GozarMovaghat.com ~ گذر موقت دات کام: تالار گفتمان

GozarMovaghat.com :: نمايش موضوعات - تقویت موتور

تقویت موتور

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

GozarMovaghat.com صفحه اول انجمن -> مباحث فني و تخصصي

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

sezarsf
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
23 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 7
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 29 دي ماه ، 1388 21:34:22    موضوع مطلب: تقویت موتور پاسخ همراه با اعلان

در این تاپیک بحث های مرتبط به تقویت موتور انجام میشود از گذاشتن بحث های غیر مرتبط بپرهیزید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo

lover
کاربر جدید
کاربر جدید

18 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: همدان

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 08:25:24    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با عرض سلام من یه پراید دارم که تیونینگ ظاهریش کردم حالا می خوام تقویت موتورش کنم اگه میشه منو راهنمایی کنیین
ممنون......

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

Master
کاربر جدید
کاربر جدید

19 اسفند ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 11:52:18    موضوع مطلب: پراید پاسخ همراه با اعلان

سلام

من هم عاشق تقویت ماشین هستم اما دستکاری مستقیم موتور یا گیربکس مشکلاتی رو ایجاد می کنه و هزینه زیادی هم داره..
برای شروع تقویت سعی کنید اول سیستم هوادهی و خروج گاز ها از ماشین رو تغییر بدید.

استفاده از هواکش های اسپورت (نه صرفا اون هواکش های مخروطی 12 هزار تومانی چینی) معروف مثل شرکت K&N استفاده کنید.(تو گوگل سرچ کنید نمایندگی فروش تو ایران داره)

تغییر لوله اگزوز (منظورم سر اگزوز نیست) از مننیفولد اگزوز تا منبع آخر هم اگرچه همی هزینه بردار است اما واقعا کاربردیه. اگزوز استیل (که هم اگزوز ساز های وارد می سازند و هم استیل کارها) به افزایش قدرت نهایی و همینطور تغییر صدای ماشین کمک کیکنه.

روی پراید این دو تغییرو انجام دادم واقعا فرق می کرد.

......ادامه بعدا!.......

بازگشت به بالا

ali_mashini
کاربر جدید
کاربر جدید

11 فروردين ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 11 فروردين ماه ، 1389 13:23:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام چندتا سوال داشتم در مورد 206 تیپ 6
اول اینکه گذاشتن سوخت نیترواکسید باعث آب شدن پیستون ها نمیشود؟
دوم گذاشتن کمک فنر های اسپرت که باعث کاهش ارتفاع میشود از لحاظ فنی برای ماشین مفیده یا ضرر داره همینطور گذاشتن رینگ ولاستیک بزرگ و پهن
و آخری این که به صورت تیتروار چه راههایی برای تقویت 206 جواب میده؟
Razz

بازگشت به بالا

artind
کاربر جدید
کاربر جدید

15 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 16 فروردين ماه ، 1389 15:53:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
دوست عزيز ماشينهاي فرانسوي ماشينهاي خوبي براي تقويت نيستند
ولي اگر خيلي اسرار داري كه 206 خود را تقويت كني از ورودي هوا و خروج هواي آن شروع كن مثل ديفيوزر - منيفولد - اگزوز البته خيلي هم بي تاثير نيست حدود 20 الي 30 درصد تغيير مي كنه
در مورد رينگ از آنجايي كه من خودم يك 206 تيپ 6 دارم سعي كن رينگ 16 بيشتر نندازي مگرنه به دردستر مي خوري و همينطور فاق لاستيك كمتر از 45 نباشه چون ماشين گوبيده مي شه
فعلا اين هزينه ها رو انجام بده تا بعد...

بازگشت به بالا

sharifshumacher
کاربر جدید
کاربر جدید

5 ارديبهشت ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 4 ارديبهشت ماه ، 1389 23:39:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
در مورد prideمیشه کارای حرفه ای تری هم کرد.مثلاً موتور رو به کل تعویض کنیم که البته هر موتوری رو هم نمیشه رو ماشین setupکنیم
برای prideچند نوع موتور وجود داره
B4 با حجم موتوری1400سی سی mazda
این موتور با خرج تقریبی 400هزارتومان در گرانترین شرایط اگه توسط فردماهری نصب بشه آبروی شمارو جلوی prideهای دیگه میخره
B5 با حجم تقریبی 1500سی سی mazda
موتور فوق با خرج تقریبی 500تا 600 هزار تومان آبروی شما رو جلوی محصولات ایران خودرو میخره .لازم به ذکره که این موتور 16 سوپاپ تک میل سوپاپ
B6 با حجم تقریبی 1600سی سی mazda
800هزار تومان خرج داره 16سوپاپ 2میل سوپاپ آبروتو جلو زانتیا میخره
اما bp
1800سی سی mazda-ford
از 1میلیون و 200 هزار شروع میشه تا مدل توربو دارش که اگه لوازم تیونینگ بریزی روش تا 10 میلیون هم میرسه و حتی بیشتر!!!
همه ی این موتورا با گیربکس پراید هم کار میکنه اما اگه بخوای ماشینت وایسه باید تورموزتو تقویت کنی که نزدیک 300 آب میخوره
با موتوره بی پی توربو میتونی SL500-335twinturbo رو خاااااااااااااار کنی
اگه مشورت بیشتر خاستین یا خاستین این کارارو بکنین به من زنگ بزنین
09362323221 شریف

بازگشت به بالا

sharifshumacher
کاربر جدید
کاربر جدید

5 ارديبهشت ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 4 ارديبهشت ماه ، 1389 23:43:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

tuning donyaye bozorgie ama ye sharayete kheili khas dare inke cheghad mikhain kharj konin
mablaghe morede nazaro begin chon az 10000 toman mishe tuningo taghviate motor kharj kard ta 200milioon toman

بازگشت به بالا

pouria_bpt
کاربر جدید
کاربر جدید

8 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: Washington DC

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 8 ارديبهشت ماه ، 1389 04:04:54    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

dostane aziz age donbale TURBO KIT ( TURBO VA INTER COOLER , VA ... ) hastid ba shomarey mobile man tamas begirid 001 202 386 2220 pouria

بازگشت به بالا

lamborghini
کاربر جدید
کاربر جدید

26 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 689
تشکر کرده: 689
تشکر شده 353 بار در 252 پست

محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 22 ارديبهشت ماه ، 1389 18:37:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوستان 206 سرتره یا فولکس گل؟؟؟؟؟
(از لحاظ موتور و شتاب و تیونینگ کردن )

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

kazem007
کاربر جدید
کاربر جدید

17 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 12
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: shomal

ارسالارسال شده در: شنبه، 25 ارديبهشت ماه ، 1389 15:27:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام .می خواستم بدونم برای تقویت زانتیا با هزینه کم چه راه هایی متاسب تره؟ ممنون

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo

mazda3
کاربر جدید
کاربر جدید

6 تير ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: abadan

ارسالارسال شده در: شنبه، 12 تير ماه ، 1389 10:30:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

می خواستم بدونم پژو405 تقویت شده چقدر باید سنگین شه که چپ نشه؟ مرسیییییییییییییییی Very Happy Very Happy

بازگشت به بالا

vampire02
کاربر جدید
کاربر جدید

25 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 4
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 مرداد ماه ، 1389 11:46:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام دوست عزیز بین 206 و فلوکس گل از نظر موتوری فلوکس قوی تر و بهثره حجم موتورش حدود 1786 یا همون 1800 خودمونه.و اگه از نظر ظاهری بخوای تیونینگ کنی 206 اما از نظر موتوری همون فلوکس بهترهSmile

بازگشت به بالا

dokhtarak
کاربر جدید
کاربر جدید

24 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 14
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 29 مرداد ماه ، 1389 21:37:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام من میخوام یه ماشین بخرم بابام گفته برای اولین ماشینت بیشتر از 15 ملیون نمیدم(البته به غیر از پولی که بابت ساختن ماشین میده که اونم 15 تا بیشتر نیست).منم خیلی دوست دارم ماشینم تقویت کنم خواسم ببینم کسی میتونه راه نماییم کنه که چه ماشینی بخرم؟و چه کارایی بکنم؟

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

GozarMovaghat.com صفحه اول انجمن -> مباحث فني و تخصصي

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)